Ασφάλεια υγείας

Υγεία. Το πολυτιμότερο αγαθό που μπορούμε να απολαύσουμε. Επιθυμία μας, να είμαστε σε θέση, αν χρειαστεί, να ανταποκριθούμε άμεσα είτε σε έναν έλεγχο ρουτίνας, είτε σε μια μακρά περίοδο νοσηλείας. Γι’ αυτό εμείς εδώ, με ολοκληρωμένα Προγράμματα Υγείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και καλύπτουν κάθε σας απαίτηση για πρόληψη και αντιμετώπιση.
Βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας.

Προγράμματα Νοσοκομειακής περίθαλψης

…ικανά να ανταποκρίνονται σε ιδιαίτερες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν, καλύπτοντας τα έξοδά σας σε περίπτωση νοσηλείας σε νοσοκομειακές μονάδες. Απόλυτη κάλυψη σε όλους τους τομείς της Νοσοκομειακής αλλά και της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης εφόσον το επιλέξετε, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες για σύγχρονη και άμεση αντιμετώπιση της υγείας σας.

Συμβεβλημένα Νοσοκομεία

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε δίκτυο συμβεβλημένων και συνεργαζόμενων με την Εταιρία Νοσοκομείων, διαγνωστικών κέντρων και γιατρών.

Υπηρεσίες υγείας

Τα προνόμια δεν σταματούν μόνο στις κύριες παροχές που σας προσφέρονται μέσα από τα προγράμματά μας.

Αντίθετα, πολλαπλασιάζονται και ενισχύονται από τις συμπληρωματικές υπηρεσίες υγείας που σχεδιάσαμε, με στόχο την ποιοτικότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας όποτε υπάρξει ανάγκη.

Δίκτυο διαγνωστικών κέντρων

Ενημερωθείτε για το που μπορείτε να κάνετε τις διαγνωστικές σας εξετάσεις, έτσι ώστε να εξυπηρετηθείτε αποτελεσματικότερα όταν χρειαστεί.

Επείγουσα ιατρική βοήθεια

Ενημερωθείτε εγκαίρως για τον τρόπο επικοινωνίας και τα περαιτέρω βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού.

Είμαστε δίπλα σας με ένα απλό τηλεφώνημα. Μη διστάσετε να μας καλέσετε και να πάρετε την οικονομική σας προσφορά!